I'M THE BOSS RIGHT NOW

2015-10-28 @ 22:03:37

Tror ingen riktigt förstår hur glad jag är över att vara svarthårig igen, ingen som följer mig på sociala medier har nog heller missat detta dock. Och igår kom även mitt löshår i samma längd som mitt egna som jag använder för att mitt hår tjockare då jag har världens tunnaste barr. Nu är Matilda sig själv igen kan jag lova 

GP

2015-10-28 @ 19:27:16

Två nya. 

När jag var liten föll jag pladask för dessa två parfymer och när jag var inne och kikade runt på nätet efter en ny parfym snubblade jag över dessa på samma, så på en ren chansning beställde jag båda två för att se om jag fortfarande delade kärlek för dessa och vet ni vad? Indeed I did. Alltså de båda doftade så gott. Paris Hilton-parfymen använder jag nu till vardags och Guess till mer speciella tillfällen. 


GÖR ETT TAPPERT FÖRSÖK

2015-10-24 @ 09:06:12

Igår köpte jag världens kanske härligaste mjukisset. Från älskade H&M såklart! Ett par stickade jazzbyxor och en matchande myströja till, fattar ni hur jag kommer leva i detta nu i vinter? 
Slängde på mig en skjorta under detta så det var bärbart till jobbet idag.

Dessutom började min shake lukta dött härromveckan så igår köpte jag en ny. Alexandra Brings Femimal fick det bli. Så nu sitter jag här på bussen och dricker min jordgubbsshake. 

----- 

Annars då? Igår var jag, Moa, tesse och Lisa på Pinchos och käkade. Sååå gott! Blev egentligen mer drinkar än mat men herregud vad mysigt det var att bara vara och välkomna in helgen. Lite senare kom även Björn, Emma och hennes mamma och Miccan så vi gick vidare ner till Pianobaren innan det var dags för mig och Lisa att ta bussen hem och sova eftersom att jag jobbar helgen. 

Fred ut.