LIKE FIRE AND RAIN

2017-06-30 @ 11:36:21

Fredag och dagen till ära bär jag klänning! En ny, dessutom! Från Bikbok som jag faktiskt fyndade på rean för ynka 99 kronor. 


Igår efter jobbet plockade Moa upp mig och vi åkte till Björn för att dricka kaffe och babbla. Vi blev kvar där tills klockan blev efter 18 då vi alla styrde oss vidare till Tibro för att möta upp Jessica och kolla på film hemma hos mig. Harry Potter, såklart!!

Avslutade kvällen gjorde vi i Skövde uppe på Billingen och utkiksplatsen. BRA DAG JA! 


AGAIN AND AGAIN

2017-06-29 @ 07:30:37

Dammade av min gamla Ralph Lauren-piké denna torsdag till ära. Den har nog legat i garderoben nästan 2 år utan att få se minsta gnuttan solljus. Idag var det dock dags! 


Slutar klockan 14 idag och direkt efter jobbet ska jag och Moa ta en fika på stan, troligtvis. 

Annars då? Igår trallade jag hem till Emma på eftermiddagen. Efter ett tag kom även Moa, Cornelia, Tessan och Jessica. Vi satt ute och pratade i det fina vädret trots att klockan till slut slog över 20, där satt jag i shorts och inte frös en gnutta liksom?? 

Efter det rullade jag och Moa hem till mig för att spana på Skönheten och Odjuret samt äta godis <3


IDAG

2017-06-28 @ 17:07:19

Igår efter jobbet mötte jag upp Moa och Björn på Rådhuset för att ta någon öl. Alla var lediga dagen därpå så vi blev kvar fram till klockan blev närmare 00. Älskar sommarkvällar! 

Och idag har jag inte gjort många knop. Käkat frulle hos Björn innan jag åkte hemåt, tog en dusch och följde sedan med Ida till Hjo en sväng. Där åt vi på Känsla och shoppade lite på Hem och Hobby. (Jag köpte godis för 200 spänn??) de har nämligen Reese's där som jag är helsåld på, älskar ju jordnötssås<3