PÅ MITT VARDAGSRUMSBORD

2018-07-05 @ 23:00:26
(null)

(null)

(null)

Hur fin bukett blommor köpte jag med mig hem idag? 

Brukade alltid ha en massa blommor hemma innan jag flyttade till Göteborg men eftersom att det aldrig var någon idé att köpa några buketter under den tiden då jag endast var hemma på helger har läggan stått helt utan i över ett halvår. 

Idag för första gången på allt för länge tog jag tummen ur och köpte mig en, och herregud det blev ju som ett helt nytt hem. Det gör så otroligt mycket. Haha, känner mig så oerhört gammal när något så simpelt som blommor gör en så glad. 

DAGENS

2018-07-05 @ 12:19:08
(null)

(null)

Jaha, fjärde dagen på semester och jag sitter i skrivande stund på busstationen efter att ha varit på jobbet. Varför återkommer jag med om några dagar, kanske? 

Annars har jag hämtat ut nya glasögon, ÄNTLIGEN.
Har vägrar använda mina gamla då jag tyckt de varit alldeles för stora för mitt ansikte, så nu kanske jag äntligen börjar använda glasögon igen och inte bara linser. 

Dagens planer är inte mer än att jag ska städa i lägenheten. Idag är det dis på himlen så det känns som om detta är ett alldeles ypperligt tillfälle till att plocka lite inomhus trots att det är väldigt varmt. 

WE GOT THE WORLD

2018-07-01 @ 11:40:43
(null)

(null)

(null)

(null)

Alltså vilken mysig kväll det blev igår!
Drog mig tillsammans med Jessica och Mucc mot Karlsborg runt 19-snåret där vi mötte upp Simon, Josse och Alexander hemma hos dem. Satt och pimplade vin, drinkar och catchade upp innan vi drog oss mot Bakfickan och åt världens största charkbricka och drack ännu mer gott. Herregud vad jag älskar sommar, och vänner och allt när i mellan.