STAY WITH ME

2016-12-31 @ 09:03:56

Gårdagens. Som tidigare nämnt åkte jag och pappa iväg till IKEA igår. Den totala tiden vi spenderade i Jönköping var en timme och då hann vi med både A6, IKEA och Royal Design - snacka om dreamteam! 


Jag fick med mig två bestå-bänkar hem, en hög och en låg som jag "snickrade ihop" på en halvtimme varpå jag sedan började flytta runt all inredning istället. Köpte en superfin ljusstake också som nu pryder min något längre tv-bänk, samt lite saker till badrummet och det bästa av allt - en till julklapp till mig själv, vad visar jag i ett annat inlägg 


DU HAR INTE EN ANNING

2016-12-29 @ 12:54:06

Ännu en bild på mitt vardagsrum och nya matta. Jag är besatt av den! Haha.


Idag gör jag min sista dag på H&M Elins Esplanad och går sedan på ledigt tre dagar innan jag kör igång inne i stan igen. Har varit tre superbra månader och jag känner att jag verkligen vuxit. Men at the end of the day så saknar jag mina kollegor väldigt mycket!

Imorgon kommer farmor och farfar hem till mig på kaffe och fika innan jag, mamma och pappa åker till Ikea och handlar lite grejer till min lägenhet. Ska bredda min TV-bänk så att den går hela vägen in till väggen. 

Hoppad ni får en grym dag, peeps!


SAILOR

2016-12-27 @ 08:03:28

IDAG är jag trött. Fruktansvärt trött ock, så idag lär jag släpa fötterna efter mig på jobbet fram tills dess att jag går hem vid 15 och sen ska jag träffs världens bästa människa - Emma. Saknar henne orimligt mycket. 


Dagens också självklart, min nya kappa i ull. Älskar den, och ja det är en sådan jag har i beiget sedan innan bara att denna är annorlunda i fickorna samt knapparna.