ARMY

2016-01-31 @ 22:20:03
 
En till från dagens.
Sen jag kom hem från jobbet har jag kört ett träningspass på 45 minuter, solat, lagat hemmagjorda kycklingburgare (kan ej äta vanliga hemmagjorda hamburgare för jag mår alltid så brutalt jäkla dåligt efteråt) och sen la jag mig i soffan framför The Hobbit: Desolation of Smaug med ett glas coca-cola, och här har jag blivit kvar hela kvällen.

JOBB OCH TJAT OM HÄNDER

2016-01-31 @ 10:17:11


En lite halvtråkig dagens men jag bara fullkomligt Ä.L.S.K.A.R mina nya brallor. De är så brutalt sköna och ingenting jag vanligtvis brukar köpa men de är verkligen helt fantastiska. Lite army. 

Annars då? Är påväg till jobbet för lite söndagsjobb. Blir dock väldigt lugnt idag då jag igårkväll började känna smärtor i min vänsterhand och imorse när jag vaknade kunde jag göra normala rörelser utan att det gör ont. Det liksom strålar.i handleden och på exakt samma ställe som jag bröt för tre år sedan, jag blir sjukt orolig och tänker att det kan vara därav eftersom att jag vet att benet inte växt riktigt rätt + att för någon vecka sedan hade jag ett oförklarligt blåmärke runt hela det området. HALLÅ NOJERIET!