MYSKLÄDER

2017-02-28 @ 21:43:58

Har ikväll lagat amerikanska pannkakor här hemma, och efter detta har jag solat för att försöka odla fram lite fräknar på näsan och nu i skrivande stund ligger jag i min pyjamas och tittar på *trumvirrvel - Amazing Spider-Man 2 .. En väldigt behövlig kväll då jag är helt stendöd i kroppen eftersom jag inte ätit godis sedan i söndags. 


COMFY

2017-02-27 @ 13:42:26

Det är på den här nivån min outfit ligger på idag. Det är måndag, jag är trött och för bekväm. Men chansen för att missa mig strosa omkring på jobbet har aldrig varit mindre! 


HAPPY UP HERE

2017-02-27 @ 13:35:23

Måndag igen efter en grym helg hos bästis!

Landade i Götlaborg klockan 21 i fredags varpå vi åkte direkt hem till Emma och kollade på film samt käkade godis. På lördagen stod universum på schemat men när vi kom dit var det så lång kö att vi beslöt oss för att shoppa istället. Fick med mig tre saker från Zara Home hem som jag ska visa sen. Efter det gick vi till sci-fi bokhandeln som är rena DRÖMMEN. Vi avslutade kvällen på O'Learys med en flaska vin och käk. 

Och slutligen söndagen kickade vi igång med en brunch som gjorde att vi båda höll på att kräkas av matkoma, senare staplade vi iväg till Naturhistoriska där jag fick peta på en uppstoppad val och ta i skelettet av en blåval! Kan verkligen rekommendera alla att åka dit om ni är i Göteborg, är sjukt glad att Emma föreslog att vi skulle gå dit! Nästa stopp efter detta var Universeum där vi gick runt i regnskogen, traskade omkring i rymden (typ haha) och självklart akvariehallen!!! 

Vi rundade till sist av helgen med käk på Pinchos tillsammans med Jess, Mucc och Sebastian <3 så mysigt verkligen.